De nieuwe manier om gevonden te worden

U strijdt met honderden, misschien wel duizenden concurrenten om als eerste gevonden te worden op de meest gebruikte zoektermen die potentiële klanten invoeren via Google of andere zoekmachines.

U zoekt naar een oplossing om zo hoog mogelijk te scoren want u weet…. een goede positie op de juiste zoekterm betekent… meer omzet.

Advertentieprogramma’s zoals Google Adwords bieden uitkomst, maar zijn duur; het biedsysteem drijft de prijs-per-klik op en u betaalt uiteindelijk steeds meer.

Orclix is anders

U betaalt bij Orclix een vaste lage prijs per klik, namelijk € 0,10 en iedere zoekterm wordt exclusief toegekend aan één account.

Zoals bij het registreren van een domeinnaam, is het daarom van belang dat u de voor u belangrijke zoektermen snel vastlegt voordat uw concurrent deze vastlegt.

Welke voordelen biedt Orclix?

Hoe werkt Orclix?

Orclix genereert voor iedere zoekterm een zoekmachinevriendelijke webpagina op basis van de door u verstrekte informatie. Door ondersteuning van de Orclix bedrijvengids en de inspanningen van onze accountmanagers worden deze pagina’s op termijn goed gevonden in alle Nederlandstalige zoekmachines.

Het verkeer (de bezoekers) die deze posities opleveren, sturen wij door naar de opgegeven pagina binnen uw website. Het is mogelijk om per zoekterm een andere bestemmingspagina op te geven zodat u gericht verkeer kunt voorzien van relevante informatie en daardoor een optimale conversie (bezoekers die klant worden) bereikt.

Omdat posities in de organische (natuurlijke) zoekresultaten van Google en andere zoekmachines moeten worden opgebouwd, komt het resultaat van Orclix geleidelijk op gang en zijn de activiteiten goed te beheersen.

Door een maandlimiet in te stellen voorkomt u budgetoverschrijding; als u daarentegen geen limiet instelt, profiteert u van een maximale toestroom van gericht verkeer.

Orclix maakt het mogelijk ook niet geoptimaliseerde websites te voorzien van doelgericht verkeer en u kunt dankzij Orclix honderden Euro’s besparen, die internetspecialisten in rekening brengen voor het optimaliseren van uw website.

Orclix brengt geen registratiekosten of abonnementskosten in rekening en is geheel vrijblijvend.

Claim vandaag nog uw zoekterm(en) u ontvangt tijdelijk de eerste 500 kliks per account gratis!